Beddenwinkel, service

Wijers Slaapcomfort Spijkenisse is een slaapspeciaalzaak met 800 meter showroom net aan de rand van het centrum.

Zeer veel testmodellen aanwezig op gebied van boxsprings,matrassen,waterbedden,seniorcomfort,enz,enz.

Alle aankopen zijn met tevredenheidsgarantie en 30 dagen gratis proefslapen! gratis bezorging en installatie.( met uitzondering van bestellingen via onze webshop)

Meer dan 31 jaar ervaring,dus als het op GOED slaap-advies aankomt,is dit de place to be!

Alle oude matrassen,bodems en ledikanten worden naar wens gratis afgevoerd en gerecyceld.( met uitzondering van bestellingen via onze webshop)

 

 

GESCHIEDENIS VAN DIT MOOIE FAMILLIE BEDRIJF:

Eigenlijk van oorsprong een bedrijf uit Breda. Wijers Breda. André Wijers en zijn vrouw Marianne beginnen in 1981 met hun meubelzaak in de binnenstad van Breda op een locatie waar al mensenheugenis een meubelzaak
gevestigd was nl.: aan de Markendaalseweg /hoek Tolbrugstraat. Je kon zo binnendoor lopen van de ene straat
naar de andere, wat dus ook vaak gebeurde.

In het begin hadden zij bijna alles op meubelgebied bankstellen, eethoeken, keukenmeubelen, slaapkamers, tienermeubelen, babymeubelen, vloerkleden en verder alles wat er in huis aan bod kon komen.

Door de klanten altijd op een persoonlijke en belangstellende manier te benaderen, uitstekende service te verlenen etc., wist iedereen Wijers steeds weer  terug te vinden. Voor de ouders een bankstel en slaapkamer, voor hun kinderen een tienerkamer, later voor hun kleinkinderen weer een babykamer en zo werd Wijers Breda een begrip in Breda en verre omgeving. Inmiddels hielpen dochter Marieke en zoon Jeroen ook al in de zaak.

Door de komst van de Meubelboulevard in Breda moest Wijers zich wel gaan specialiseren en dat is uiteindelijk de beddenwinkel: "Wijers Slaapcomfort" geworden.

Met die persoonlijke benadering van de klanten, de tijd en het geduld die zij  voor hun namen, merkte Wijers wel, dat dit het grote onderscheid met de collega's op de Meubelboulevard was. Mond tot mond reclame deed veel meer dan de grootste advertentie.

In 2000 gaf Wijers Sr. het stokje over aan zijn zoon Jeroen en een (ex)werknemer. Dochter Marieke had inmiddels haar eigen weg gevonden. Zij werd agent van diverse grote fabrikanten van bedtextiel.

Al vlug gaan de compagnons verhuizen uit de binnenstad en nemen zij de goed bekend staande beddenwinkel "Cupido" over in Spijkenisse. Met dezelfde benadering  zoals hij "thuis" gewend was, heeft Jeroen Wijers deze zaak getransformeerd tot een bloeiende "Wijers slaapcomfort Spijkenisse".

Maar zoals vaker gebeurt;  de twee compagnons groeien uit elkaar en het mentaliteitsverschil wordt steeds groter, waardoor uiteindelijk is besloten om ieder zijns weeg te gaan. Half 2009 is dit een feit geworden.

Jeroen Wijers kiest voor zijn "Spijkenisse" en zijn ex-compagnon mag nog 5  jaar, dus tot half 2014, de naam "Wijers" gebruiken in Breda en omgeving. Tot die tijd  is het eigenlijk wel een beetje verwarrend, omdat er nu twee zaken zijn met de naam "Wijers slaapcomfort", een in Breda en een in Spijkenisse, terwijl ze samen en de familie niets meer met elkaar te maken hebben.

Om de verbondenheid van veel Bredanaars  met de familie Wijers die 5 jaar te behouden en te overbruggen en met het oog op de nieuwe generatie  Wijers- opvolgers, die nu al bij wijze van spreken in de startblokken staan, heeft dochter Marieke Wijers op dezelfde locatie waar haar vader begonnen was, weer een beddenwinkel geopend : MW bedden & slapen op het adres Nieuweweg 35.  (voorheen was dat de Markendaalseweg). Een mooie locatie midden in het centrum aan de nieuwe haven, pal naast de ingang van de parkeergarage De Barones.

Wijers is dan uiteindelijk de zekerheid waarvoor U kiest.

 
"Wijers Beddengoed, 't is de kwaliteit die het 'm doet!"
X
Inloggen webwinkel
  Wachtwoord vergeten?
Registreren